Sevn Alias

Sévaio “Sevn Alias” Mook is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste rappers die de Nederlandse scene ooit heeft gekend. Hij trapte de deur van de Nederlandse hiphop scene in met de release van zijn Twenty Four Sevn mixtapes en hits als Kifesh, Gass, Tempo en Patsergedrag. Inmiddels pompt de rauwe, grimmige straatrap overal in Nederland uit de auto’s, maar Sevn zelf kijkt voor inspiratie net zo goed naar de nietsontziende trap uit Atlanta. 

Langzaam namen de snoeiharde raps heel YouTube over, met als hoogtepunt de 101 Barz sessies, die miljoenen keren zijn bekeken. In 2021 veranderde het leven van Sévaio compleet. In zijn 25e levensjaar werd hij vader van zijn dochtertje Ayah. Hierover maakte hij een nummer, gelijknamig aan zijn dochter, wat één van de twintig nummers werd op zijn meest recente en elfde project, ‘Six Summers’.

Naast het maken van hitsingles en albums heeft Sevn ook op een aantal van de grootste festivals van Nederland gestaan, zoals Lowlands, WOO HAH! Festival, Appelsap, Wish, Outdoor, Kingsland, Paaspop, Valhalla en TIKTAK. Ook was Sevn als acteur te zien in de drama/misdaad serie Mocro Maffia, die later werd gehuldigd met een Gouden Kalf voor Beste Dramaserie.

Vrijdag 22:00 uur