Dansgroepen

The Vibe o.l.v Michel Rojas, Dans en Balletstudio Reflex, Balans en Dans, Bollywood en Kubus

In Lelystad wordt veel gedanst. Een grote diversiteit van groepen treedt na elkaar op en laten zien wat ze in huis hebben: van streetdance tot bollywood, van modern tot klassiek.

14:45 Balans & Dans

Balans & Dans is een kleine en gezellige groepslessenstudio speciaal voor vrouwen en kinderen. Alle vrouwen zijn welkom, het maakt niet uit van welke nationaliteit, religie of achtergrond. Het doel van Balans &  Dans is vrouwen in een gezellige en ongedwongen sfeer te laten ervaren hoe leuk sporten kan zijn. Op LelySTART geeft het demoteam van Balans & Dans een presentatie. 

14:50 Dharkan Dance o.l.v. Renuka Rajaram

Dharkan dance is een Bollywood dansgroep uit Lelystad, Bollywood is een Indiase dansvorm waar veel expressie en energie voor nodig is. Dharkan staat voor hartslag en wij hopen door ons optreden de harten van het publiek sneller te laten kloppen. Voor wie geïnteresseerd is, zij geven elke zondag les bij de Gym in aan volwassenen en kids. Geniet van het optreden van Dharkan Dance!

14:55: Rorschach Danscollectief met het stuk: Gezichtsafstand

Rorschach Collective is een hedendaags danscollectief onder leiding van choreograaf en danser Joury van der Vecht. Samen met Ivo Glans, Kelsey van Oers en Freek Lenselink is het collectief op zoek gegaan naar de rol die de directe omgeving speelt bij het vormgeven van iemands identiteit. Het werk gaat over het maken van keuzes die voortkomen uit de behoefte om je ergens thuis te voelen en hoe wij hierin onderling verschillen.

15:15 Dans- en Balletschool Reflex

Reflex Ballet- en Dansstudio Lelystad staat onder leiding van Mariëlle Paulusma. Er wordt les gegeven in kleuterballet, klassiek ballet, jazzdance, hiphop, hiphop lyrical en moderne dans. Iedere leerling is welkom op onze school. Vanaf 3,5 jaar tot en met volwassenen, van beginner tot gevorderde. Er wordt gekeken naar de individuele mogelijkheden. Wat ze op LelySTART gaan presenteren is nog een verrassing. 

15:25 Kubus Dansafdeling