Event Info

OVER LELYSTART 2022

LelySTART is dé start van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Agora Theater, Poppodium Corneel, De Kubus, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad (onder de vlag van Cultuur voor Lelystad) organiseren het festival samen.

Er zijn talloze optredens van bekende – en minder bekende – artiesten, demonstraties, workshops en nog veel meer. Dit jaar is ook de Lelystadse Hippiemarkt van de partij. Op zaterdag en zondag kun je gezellig winkelen bij zo’n 50 kramen en trucks met fashion, accessoires en lifestyleartikelen in de Ibiza style, die je gewend bent van de Lelystadse Hippiemarkt.

ETEN EN DRINKEN

Tussen alle activiteiten door even chillen met wat eten en drinken? Dat kan ook bij LelySTART. Met de diverse foodtrucks en horecatenten is er keuze genoeg. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

KAARTJE

Een kaartje kopen voor LelySTART is niet nodig. Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk. Als het festivalterrein vol is, mogen wij geen mensen meer toelaten.

We gaan er een leuk feestje van maken!

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 9 september
18:00 – 00:00 uur

Zaterdag 10 september
10:00 – 17:00 uur
20:00 – 00:00 uur (let op: 21+)

Zondag 11 september
10:00 – 17:00 uur

RADIO LELYSTAD

De radiozender van Lelystad die 24 uur per dag gevarieerde programma’s over Lelystad uitzendt afgewisseld met een heerlijke muziekmix. Als mediapartner van LelySTART zendt Radio Lelystad de vrijdag- en zaterdagavond live uit vanaf de Meent met muziek, interviews en sfeerimpressies zodat iedereen die niet aanwezig kan zijn toch mee kan genieten van het festival.